Bedrijfswagen Lease

Ook uw bedrijfswagen kunt u op basis van een Financial Lease aanschaffen. Elk grijs kenteken bedrijfswagen tot 3500 KG, nieuw of gebruikt kan geleaset worden. Of het nu gaat om een bestelwagen, een koelwagen, bedrijfswagen met of zonder laadklep, enkele cabine of dubbele cabine bij Neerland-Lease is het allemaal mogelijk. Neem alvast een kijkje in onze leasevoorraad en doe geheel vrijblijvend een aanvraag. Staat uw bedrijfswagen er niet bij? Laat het ons weten door het zoekformulier in te vullen en wij gaan ons best doen de juiste auto voor u te vinden.

“Uw bedrijfswagen middels een financial lease? Verstandige investering waarbij u ruimte houdt om te blijven ondernemen”

Als u de bedrijfswagen leaset via een Financial Lease van Neerland-Lease, wordt u aan het einde van de looptijd of bij tussentijdse volledige inlossing, eigenaar van de bedrijfswagen. Neerland-Lease verzorgt voor u de financiering van de bedrijfswagen. U lost de financiering af in vaste maandelijkse termijnen. Na afloop van alle betaalde leasetermijnen is en blijft de bedrijfswagen uw eigendom. Op het moment van aankoop wordt de bedrijfswagen aan de onderneming uit gefactureerd. Hierdoor kunt u de genoemde BTW op de factuur middels uw eerst volgende BTW aangifte terug vorderen.

Fiscale / bedrijfseconomische voordelen

Middels het Financial leasen van een bedrijfswagen profiteert u tevens van een aantal belastbare voordelen. De rente op de financiering is volledig aftrekbaar. De kosten van onderhoud, wegenbelasting, verzekering, brandstof etc. kunt u opvoeren in uw winst- en verliesrekening evenzo de jaarlijkse afschrijvingen, waardoor uw belastbare winst daalt en uw belastingdruk lager wordt. Daarnaast profiteert u bij een bedrijfswagen van de investeringsaftrek welke u toe kan passen in het jaar van aanschaf.

Het Financial leasen van een bedrijfswagen levert u diverse fiscale en bedrijfseconomische voordelen op. Bovendien blijft het werkkapitaal binnen uw onderneming in stand en houdt u uw kredietfaciliteiten voor andere doeleinden beschikbaar. Hierdoor blijft u in staat uw onderneming verder uit te breiden en worden uw financiële mogelijkheden optimaal benut.

Zit u nog steeds met vraagtekens? Laat u dan vrijblijvend adviseren door een van onze leasespecialisten.

Wilt u ook voordelig leasen via Neerland-Lease? Kies direct een auto uit ons aanbod.

Direct een auto kiezen

Niet de juiste auto kunnen vinden binnen onze leasevoorraad? Laat ons uw nieuwe auto zoeken!

Zoekopdracht

Contactgegevens

Neerland-Lease
Europaweg 19
9636 HT Zuidbroek
Tel: 050-3051613
E-mail: info@neerland-lease.nl

Direct contact opnemen

Of kies een auto uit onze top 3 populaire lease auto’s

FINANCIAL LEASE

Gelukkig hoeft autorijden niet duur te zijn!

Meer informatie

BEDRIJFSWAGEN LEASE

De Bedrijfswagen lease van NeerlandLease biedt ondernemers de zekerheid van de meest voordelige lease.

Meer informatie

OCCASION LEASE

Wees geen dief van uw eigen portomonnee, lease een jong gebruikte occasion!

Meer informatie