Over ons

Neerland-Lease biedt heldere en eenvoudige mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in Financial lease en zijn een volledig onafhankelijk opererende partij. Onze taak is om u als auto zoekende ondernemer een passende personen- en/of bedrijfswagen te laten rijden middels een Financial lease constructie. Doordat wij volledig onafhankelijk zijn kunnen wij uw financiering bij de best mogelijke financieringsmaatschappij onderbrengen, zodat de financiering zoveel mogelijk aansluit bij uw wensen.

Neerland-Lease wordt gedreven door twee hardwerkende en enthousiaste heren die hun sporen ruim hebben verdiend binnen de Financiële en bedrijfseconomische sector.

Aldert heeft jarenlang ervaring op gedaan als adviseur bij het verstrekken van financieringen aan zakelijke relaties. Hij heeft daarmee veel kennis vergaard met het zoeken naar financiële oplossingen voor de ondernemer. Een financial lease is een van deze financiële oplossingen.

Peter heeft jarenlang ervaring op mogen doen in de bedrijfseconomische sector. Het verwerken van financiële vraagstukken in de boekhouding is mijn ding geweest. Zo ook financial lease vraagstukken.

Samen zijn wij in staat u van alle zijden van een Financial lease te informeren en te adviseren, zodat u een juist en wel overwogen keuze kunt maken. Laat u adviseren door een van onze leaseadviseurs, zij staan dagelijks voor u klaar om u antwoordt te geven op al uw vragen m.b.t. Financial lease.

Telefoonnummer: 050-3051613

E-mail: info@neerland-lease.nl

“Een financial lease via Neerland-Lease geeft u de mogelijkheid om te blijven ondernemen”

Wilt u ook voordelig leasen via Neerland-Lease? Kies direct een auto uit ons aanbod.

Direct een auto kiezen

Niet de juiste auto kunnen vinden binnen onze leasevoorraad? Laat ons uw nieuwe auto zoeken!

Zoekopdracht

Contactgegevens

Neerland-Lease
Europaweg 19
9636 HT Zuidbroek
Tel: 050-3051613
E-mail: info@neerland-lease.nl

Direct contact opnemen

FINANCIAL LEASE

Gelukkig hoeft autorijden niet duur te zijn!

Meer informatie

BEDRIJFSWAGEN LEASE

De Bedrijfswagen lease van NeerlandLease biedt ondernemers de zekerheid van de meest voordelige lease.

Meer informatie

OCCASION LEASE

Wees geen dief van uw eigen portomonnee, lease een jong gebruikte occasion!

Meer informatie